• Geschreven door ...

Marjolein V.G.

Bijgewerkt: 16 mrt 2019


"Het was de bedoeling dat ze enkel mijn make-up ging verzorgen op mijn trouwdag, maar door omstandigheden heeft mijn kapper last-minute afgezegd en heeft ze zowel mijn make-up als haar verzorgt. Ondanks dat ik geen proefsessie heb laten doen van mijn kapsel heeft ze zonder probleem het kapsel gemaakt zoals ik in mijn hoofd had; een warrige dot met een nonchalante vlecht aan de zijkant. Zo mooi! Helen luisterde naar hoe ik het zag en gaf zelf haar professionele mening waar nodig. Zo stelde ik voor om een gewone vlecht te maken, waar zij suggereerde om voor een specialere vlecht te gaan, zoals bijvoorbeeld een visgraatvlecht. Na het zien van een voorbeeldfoto was ik verkocht. Zoveel mooier dan een gewone. Ze wist onmiddellijk hoe ze eraan moest beginnen en hierin merk je dat ze ervaring heeft. Ik had ook bloemen voorzien om in mijn haar te verwerken en ook daar had ze geen problemen mee.

"Mijn make-up was heel natuurlijk en ik had echt een wow-effectje toen ik in de spiegel keek."

Me laten schminken vind ik best spannend. Zelf vind ik het altijd een uitdaging om mijn foundation perfect te laten matchen met mijn huidskleur. Het lijkt me dan ook extra moeilijk om dit te doen bij iemand anders. Maar mijn bezorgdheid was nergens voor nodig! Mijn make-up was heel natuurlijk en ik had echt een wow-effectje toen ik in de spiegel keek. Als ik er zo aan terug denk word ik er weer helemaal gelukkig van.

Helen is een heel vlotte en sympathieke vrouw waardoor ze er niet enkel voor zorgde dat ik er tiptop uitzag maar ook dat ik een leuke ochtend had, wat natuurlijk even belangrijk is op je trouwdag!


Neen echt, ik kan me geen beter haar- en make-upstyliste inbeelden."