• Geschreven door ...

Saar C.

Bijgewerkt: 16 mrt 2019

"Ik ben Helen toevallig tegengekomen op het internet nadat ik al enige tijd aan het zoeken was naar iemand die mijn haar en make-up kon verzorgen voor mijn trouw. Na het versturen van een mailtje had ik binnen het uur een antwoord. Ik kon meteen bij haar terecht voor een proef. Een proef waar ze geduldig met een wispelturig toekomstig bruidje is omgegaan.We hebben verschillende haarcoupes uitgetest en Helen keek er op toe dat ik me echt wel 100% oké voelde met de uiteindelijke keuze. De dag zelf was Helen keurig op tijd (al een stressfactor minder op D-Day) en bleef ze kalm toen ik toch van haarcoupe wou veranderen! Mijn make-up en haarcoupe zijn de hele dag mooi gebleven, ook tijdens het dansfeest achteraf. Helen is een topmeid dat heel goed is in haar werk.


"Mijn make-up en haarcoupe zijn de hele dag mooi gebleven, ook tijdens het dansfeest achteraf. Helen is een topmeid dat heel goed is in haar werk. "

Ze stelt je gerust en neemt voldoende tijd om samen uit te zoeken wat je precies wil. Ze stond ook altijd ter beschikking via mail voor mijn vragen. Kortom, Helen heeft er mede voor gezorgd dat ik volop heb genoten van mijn trouwdag en ik er de hele dag piekfijn heb uitgezien. Dikke Merci, Helen!"